Українська кухня : [підручник для учнів професійно-технічних закладів освіти] /
Доцяк, В.С., автор
Українська кухня : [підручник для учнів професійно-технічних закладів освіти] / [редактор О.М. Козакевич]. - Львів : Видавництво "Оріяна-Нова", 1998. - 558 с. : рисунки ; 24 см.
Додатки: с. 547-554.
Хімічний склад та енергетична цінність продуктів харчування ; Обробка сировини, виробництво напівфабрикатів ; Теплова кулінарна обробка. Приготування і подавання страв ; Страви, закуски, напої, соуси з харчовими речовинами, які виводять радіонукліди і підвищують запасні функції організму ; Основи організації обслуговування відвідувачів.
5832600622
Кухня, українська--Навчальні видання
641.5(=161.2)(075)
Українська кухня : [підручник для учнів професійно-технічних закладів освіти] / [редактор О.М. Козакевич]. - Львів : Видавництво "Оріяна-Нова", 1998. - 558 с. : рисунки ; 24 см.
Додатки: с. 547-554.
Хімічний склад та енергетична цінність продуктів харчування ; Обробка сировини, виробництво напівфабрикатів ; Теплова кулінарна обробка. Приготування і подавання страв ; Страви, закуски, напої, соуси з харчовими речовинами, які виводять радіонукліди і підвищують запасні функції організму ; Основи організації обслуговування відвідувачів.
5832600622
Кухня, українська--Навчальні видання
641.5(=161.2)(075)