Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І.Франка

Українська кухня : [підручник для учнів професійно-технічних закладів освіти] /

Доцяк, В.С., автор

Українська кухня : [підручник для учнів професійно-технічних закладів освіти] / [редактор О.М. Козакевич]. - Львів : Видавництво "Оріяна-Нова", 1998. - 558 с. : рисунки ; 24 см.

Додатки: с. 547-554.

Хімічний склад та енергетична цінність продуктів харчування ; Обробка сировини, виробництво напівфабрикатів ; Теплова кулінарна обробка. Приготування і подавання страв ; Страви, закуски, напої, соуси з харчовими речовинами, які виводять радіонукліди і підвищують запасні функції організму ; Основи організації обслуговування відвідувачів.

5832600622


Кухня, українська--Навчальні видання

641.5(=161.2)(075)

Powered by Koha